fbpx

LEDERSEMINAR I NATUREN

ViNatur 3-dages lederseminar i naturen

På VINATURS lederseminar er kommer du til at arbejde aktivt med mental sundhed, det bæredygtige arbejdsliv og væredygtig ledelse i naturens rum i fællesskab med andre ledere og specialister. Deltagerne er ledere på strategisk niveau, teamledere og afdelingsledere.

På seminarets 3 dage i naturen dykker vi sammen ned i dit lederskab, og du får konkrete redskaber til at håndtere stress og udbrændthed, navigere i kompleksitet, styrke din egen og andres kreativitet og innovative processer samt revitalisere dig i din arbejdsmæssige rolle. 

Læs mere om vores lederseminar her

OM VINATUR LEDERSEMINAR

Lederseminaret er baseret på en psyko-evolutionær forståelse af menneskets stærke og nødvendige forbindelse til naturen. 

Du komme i kontakt med din indre natur, få åbnet op til dine sanser, opleve at der kommer mere ro på i dit nervesystem, og at dine grundfølelser falder på plads og aktiveres på de rigtige tidspunkter. Når vi lander mere i os selv, træder det vigtige i livet, vores værdier og vores perspektiver tydeligere frem, og vi kan leve og lede fra et mere helt og funderet sted i os selv.

På seminaret lærer du om, hvordan naturens elementer og økosystemer kan integreres i organisationer og styrke dig som leder. Med udgangspunkt i regenerativ ledelse og en større forståelse for naturens tilpasningsevner, rytmer og organiske processer får du inspiration til at præge din organisation i en sundere, kærligere og mere bæredygtig retning og give mere plads til værdier som sammenhængskraft, diversitet, vitalitet og empati.

Praktisk

Lederseminaret afvikles i den skønne natur på Sydfyn over 3 dage (inkl. overnatning).

Tilmelding

Tilmelding til lederseminaret sker via info@vinatur.dk

Yderligere information kan du downloade her.

Pris 14.995 DKK ekskl. moms

Prisen inkluderer overnatning & forplejning.

Datoer for næste ViNatur Lederseminar

  • 2., 3., 4. februar 2022
  • 2., 3., 4. marts 2022
  • 30., 31., 1. marts/april 2022

Lokation

Sydfyn

SEND OS EN BESKED

 

ViNatur

WORK2GETHER
Tinghusgade 43
5700 Svendborg

NOMAD WORKSPACE
Blegdamsvej 6
2200 København N

+45 40 97 20 47

 info@vinatur.dk