fbpx

Vi er natur

Genopdag naturen og mærk dens helbredende kræfter 

I vores bog Vi er natur dykker vi ned i naturens forunderlighed og særlige evne til at helbrede krop og sind.

I dag lever mange af os i bymiljøer og ofte langt væk fra naturen. I bogen kan du blive klogere på, hvordan ViNatur gennem mange år har hjulpet mennesker tilbage til livet efter en livskrise, og hvordan særlige atmosfærer, åbning af sanserne, vejrtrækningen og nysgerrigheden i naturen kan hjælpe os tættere på et mindre stressende og mere rigt liv.

Vi er natur er en enkel bog, som kan bruges af alle. Bogen kan være en konkret hjælp til at trække naturens helbredende kræfter mere ind i hverdagen. Med inspirerende fortællinger og konkrete øvelser kan bogen støtte os i at få genskabt forbindelsen til naturen – en forbindelse, som de fleste af os genkender fra barndommen, men som mange af os desværre har glemt i en travl og rationel verden. Ved at genskabe kontakten til naturen får vi adgang til helt nye meningsfulde oplevelser og følelser af nærvær, livsglæde og hverdagsmagi.

 “En letlæselig bog som kan anbefales til en stresset hjerne, gives til en passioneret friluftsmenneske, nydes under solen på terrassen eller bruges i en sundhedsfaglig praksis. Denne bog giver dig anledning til at gribe det næste eventyr under åben himmel, og måske endda sætte livets stressende jag lidt i perspektiv.”  – Rikke og Trine fra @hunt_hike

Bogen kan køben hos landets bogforhandlere eller direkte hos vores forlag her