Naturens helbredende kræfter

Med Simon Høegmark

Interessen for naturen er i disse år stærkt stigende i både erhverslivet og i sundhedssektoren – fordi naturen er det bedste sted at tænke kreativt og innovativt og at finde ro og komme sig efter sygdom. Naturen er et af de stærkeste redskaber, vi har imod stress og stressrelaterede sygdomme, og forskning viser, at ophold i naturen styrker vores sociale, mentale og fysiske sundhed.

Foredrag om naturens helbredende kræfter

Hvis I er interesserede i et foredrag i jeres virksomhed, organisation eller forening, så udfyld venligst nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Naturens helbredende kræfter

Et foredrag med Simon Høegmark tager jer med på en eventyrlig rejse tilbage til naturens helbredende kræfter. Tilbage til det tidspunkt, hvor mennesket fik sin bevidsthed og sine urinstikter. Foredraget tager afsæt evolutionspsykologien og giver jer viden om den gang mennesket levede i og af naturen og vores nødvendige forbindelse til naturen.

For hvordan kan det være, at naturen giver os en følelse af tryghed og giver os mulighed for at restituere i krop og sind? Og hvordan kan man bruge denne viden til at opnå det gode liv fyldt med mening og nærvær i den moderne verdens hamsterhjul?

Mere end bare et foredrag

ViNaturs foredrag inkluderer altid praktiske øvelser. Alle får konkrete redskaber med hjem, så der kan arbejdes videre med et øget fokus på, hvordan man kan bruge naturen til innovation, nytænkning, stressreduktion og fællesskab.

Udbytte af foredraget

  • Redskaber til at navigere i en kompleks hverdag og undgå stress og udbrændthed
  • Styrket fællesskab og trivsel
  • Værktøjer til at være mere innovativ og kreativ
  • Ro, balance og overskud – både fysisk og mentalt
  • Fornyet energi
  • En forståelse for menneskets stærke og nødvendige forbindelse til naturen
  • Genskabt forbindelse til naturen

Simon Høegmark

Simon har en ph.d. i natur sundhed fra Institut for Psykologi på Syddansk Universitet. Simon er optaget af mennesket krop og psyke i samspil med naturen, og hvordan naturen kan integreres i og forbedre vores arbejdsmiljø, samt anvendes forebyggende og rehabiliterende i sundhedsforløb. Derudover har han en baggrund som naturvejleder, lærer, leder og foredragsholder, hvor han de sidste 20 år har undervist mange forskellige målgrupper lige fra fagprofesionelle, medarbejdere til topledere. 

Varigheden på vores foredrag er typisk halvanden til to timer, men kan naturligvis tilpasses jeres behov.

ViNatur har stor erfaring med at tilpasse vores foredrag til eksempelvis strategidage, arbejdsmiljødage, teambuilding og kompetenceudviklingsforløb for både ledere og medarbejdere.

Prisen på vores foredrag afhænger af arrangementets omfang, varighed og lokation. Kontakt os gerne, hvis du har en specifik forespørgsel.

Pris: fra 15.000 DKK ex. moms + transport

Det siger vores kunder: