Skrædder­syet workshops, temadage og forløb

Workshop eller temadag i naturen

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan sammensætte en workshop eller temadag for jeres organisation, virksomhed eller medarbejdergruppe.

Ønsker du, at ViNatur skræddersyer en workshop eller en temadag til netop jeres afdeling eller organisation?

Vores workshops tager afsæt i vores NBMC-metode og kan tilpasses jeres specifikke behov. Vi har stor erfaring med at tilpasse vores workshop til strategidage, trivsels- og arbejdsmiljødage, teambuilding og kompetenceudviklingsforløb for både ledere og medarbejdere. 

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan sammensætte workshop til jeres behov. 

Workshops og temadage i naturen

Fællesskabet opstod for første gang, da vi levede i og af naturen. Et stærkt fællesskab var afgørende for vores overlevelse, og tillidsfulde relationer og samarbejde har bragt os der, hvor vi er i dag. I naturen kan vi bedre forstå os selv, som er forudsætningen for en god relation til andre. Fællesskab i naturen kan derfor forløse energi, opbygge større tillid til hinanden og frembringe fælles magiske øjeblikke.

Ved at genskabe kontakten til naturen kan vi nå højere, længere og dybere både individuelt og som organisation, fordi vi er mere os selv i naturen.

Ved at skabe øget bevidsthed om naturens sundhedsfremmende egenskaber, giver vi deltagerne konkrete redskaber til at bruge naturen til at finde ro og overskud i hverdagen. Dagen kan bruges som inspiration til at bruge naturen i praksis som et samlingspunkt for virksomheden. Med afsæt i evolutionspsykologi vil vi arbejde med gruppedynamik, spontan opmærksomhed og narrativ praksis. Workshoppen har især fokus på vores medfødte sanser og hvordan vi i hverdagen kan skærpe disse at opnå mere ro, større kropsbevidsthed, øget fællesskab, motivation og glæde.

Det siger vores kunder: