fbpx

Naturens helbredende kræfter

Simon Høegmark har igennem sin forskning gjort naturens positive påvirkning på mennesket til sit speciale. Foredraget stiller skarpt på menneskets mulighed for at komme i balance med sig selv, når vi tager naturens redskaber i brug. 

Simon kommer i foredraget ind på, hvordan kendskab til naturen, opmærksomhedstræning, træning af kropsbevidsthed, samt hvordan kultur og fællesskab øger vores velbefindende og har en helbredende effekt.

Naturens positive indflydelse på vores psyke, vil blive forklaret ud fra evolutionspsykologien i relation til menneskets udvikling og placere den aktuelle forskning i et historisk perspektiv. 

Foredraget åbner op for forskningen på området og belyser, hvorfor naturen og dens stemninger og atmosfærer kan virke helbredende for mennesket. Du får svar på, hvad naturen er for en størrelse, hvordan den kan helbrede dig fysisk og psykisk, og hvordan du er naturen.

Men hvad betyder det egentlig at bruge naturen som medbehandler? Og hvordan kan vi skærpe vores sanser og inddrage naturen aktivt i vores hverdag?

Simon Høegmark

SEND OS EN BESKED