Ledelse og trivsel

ViNatur tilbyder foredrag, workshops og uddannelser i naturinspireret og regenerativ ledelse, hvor naturen både er undervisningsrum og vores læremester i forhold til at skabe et arbejdsliv med større indre og ydre bæredygtighed.
Læs mere her

Vores uddannelser

ViNatur er stiftet af Simon Høegmark og Sigurd Hartvig, og har mange års erfaring med at gennemføre kurser og forløb, der styrker mental sundhed, fællesskab og igangsætter innovative processer i organisationer og virksomheder. ViNatur er blandt de førende eksperter inden for koblingen mellem natur, et bæredygtigt arbejdsliv og mental sundhed.

ViNaturs metode og naturens indvirkning på menneskets krop og psyke er en del af et større forskningsprojekt på Syddansk Universitet (SDU). Derudover har ViNatur siden 2015 afholdt uddannelses- og kompetenceudviklingsforløb for mere end 3.000 fagprofessionelle fra både kommuner, regioner og private virksomheder.

Undervisere

Simon Høegmark

Simon har en ph.d. i natur sundhed fra Institut for Psykologi på Syddansk Universitet. Simon er optaget af mennesket krop og psyke i samspil med naturen, og hvordan naturen kan integreres i og forbedre vores arbejdsmiljø, samt anvendes forebyggende og rehabiliterende i sundhedsforløb. Derudover har han en baggrund som naturvejleder, lærer, leder og foredragsholder, hvor han de sidste 20 år har undervist mange forskellige målgrupper lige fra fagprofesionelle, medarbejdere til topledere. 

Skræddersyet uddannelse

ViNatur kan sammensætte et skræddersyet foredrag, der passer lige til jeres virksomhed, event osv. Et foredrag med Simon Høegmark og Allan Frydenrejn Kristensen tager jer med på en eventyrlig rejse tilbage til naturens helbredende kræfter. Tilbage til det tidspunkt, hvor mennesket fik sin bevidsthed og sine urinstikter. Det er de samme urkræfter, vi har i dag og de kan stadig hjælpe os til at opnå det gode liv. ViNaturs foredrag inkluderer altid praktiske øvelser. Alle får konkrete redskaber med hjem, så der kan arbejdes videre med et øget fokus på, hvordan man kan bruge naturen til innovation, nytænkning, stressreduktion og fællesskab.

Varighed: Op til 1,5 eller efter aftale
Pris: Fra 15.000 ekskl. moms + transport