fbpx

UDDANNELSE

ViNatur Grunduddannelse

Uddannelsen opkvalificerer fagpersoners kompetencer til at bruge naturen i et kursustilbud, rehabiliteringsprojekter eller forebyggelse til personalegrupper. Du får konkrete redskaber til at anvende naturterapeutiske metoder til sundhedsfremmende arbejde med unge og voksne med fysiske og psykiske helbredsproblemer.

Læs mere om grunduddannelsens indhold og moduler her 

I naturterapien betragtes mennesket som en del af en større helhed og en del af en større cyklus. På uddannelsen arbejder vi med særlige rum og støttemiljøer i naturen og med bevidst at fremme den spontane opmærksom gennem sanseøvelser og narrative meditationer, så der opstår en endnu større helende effekt i mødet med naturen.

På uddannelsen kombineres naturterapeutiske tilgange med konkrete aktiviteter som bålterapi, åndedrætsøvelser, lege og kropsbevidsthedsøvelser. Dette fremmer den fysiske og mentale sundhed, styrker fællesskabet og skaber en flowtilstand, som har en signifikant restituerende virkning på vores psykiske sundhed.

Praktisk

Uddannelsen afvikles i naturskønne omgivelser på sydfyn. Ved tilmelding oplyses navn og område, evt. stilling/funktion og CVR nummer og EAN hvis dette haves.

Læs mere om vores handelsbetingelser her

Pris 14.995 DKK ekskl. moms

Prisen inkluderer følgende: fuld uddannelse á 3 moduler (seks dage i alt) inkl. kompendium, overnatning & forplejning.

Datoer for ViNatur grunduddannelse forår 2022

25.-26. april // 9.-10. maj // 23.-24. maj

SEND OS EN BESKED

 

ViNatur

WORK2GETHER
Tinghusgade 43
5700 Svendborg

NOMAD WORKSPACE
Blegdamsvej 6
2200 København N

+45 40 97 20 47

 info@vinatur.dk