WORKSHOPS

I naturen kan man opnå nogle af de stærkeste oplevelser og indtryk, hvilket vil have indflydelse på os resten af livet. Men hvorfor er det sådan? Hvorfor slapper vi mere af? Og hvorfor bliver vi bjergtaget af naturen? Book ViNatur til en workshop for dine medarbejdere. Naturen er for alle og er altid neutral. Deltagerne tilegner sig viden omkring effekten af gruppedynamik, narrativ praksis og evolutionspsykologi.

Dagen giver inspiration til, hvordan naturen kan bruges som et samlingspunkt for virksomheden, og med afsæt i evolutionspsykologi vil vi arbejde med gruppedynamik, spontan opmærksomhed og narrativ praksis.

På workshoppen bevæger vi os hen imod en tilstand af spontan opmærksomhed, som gør at man kommer i stand til at registrere flere millioner sanseindtryk i sekundet. Til sammenligning vil man i byen eller på kontoret, hvor vi er udsat for mere stress, være præget af den mere direkte opmærksomhed, hvor man kun kan opfange 10 til 15 indtryk i sekundet.

Den spontane opmærksomhed giver medarbejderne mulighed for at tænke mere kreativt og innovativt. Deltagerne kommer til at sanse naturen, får indsigt i naturens sammenhæng og naturens indflydelse på vores krop og psyke.

På workshoppen arbejder vi med:

  • Udvikling af kommunikationsfærdigheder gennem leg og bevægelse

  • Udvikling og isolering af primære og sekundære sanser

  • Opmærksomhedstræning med åndedræt og kropsbevidsthed

  • Udvikling af samarbejdsevner gennem leg, bevægelse og læring

Ved at arbejde med ovenstående elementer, vil deltagerne få redskaber til at styrke den allerede eksisterende arbejdskultur med et øget fokus på fællesskab og samarbejde. Dagens indhold er fleksibelt og kan tilrettelægges efter jeres behov.

Kontakt os for mere information og ledige datoer.

SEND OS EN BESKED

 

ViNatur
Tinghusgade 43
5700 Svendborg

+45 40 97 20 47

 info@vinatur.dk