fbpx

WORKSHOPS I NATUREN

I naturen kan man opnå nogle af de stærkeste oplevelser og indtryk, hvilket vil have indflydelse på os resten af livet. Men hvorfor er det sådan? Hvorfor slapper vi mere af? Og hvorfor bliver vi bjergtaget af naturen? Book ViNatur til en workshop for dine medarbejdere. Naturen er for alle og er altid neutral. Deltagerne tilegner sig viden omkring effekten af gruppedynamik, narrativ praksis og evolutionspsykologi.

Hvad med vejret?

Workshoppen faciliteres af to eller flere ViNatur-konsulenter, der har stor erfaring med workshops i al slags vejr, og vi tilpasser altid vores aktiviteter efter årstider, vejr og vind. Der vil være toiletfaciliteter på det pågældende sted og mulighed for læ og varme.

Workshoppen kan tilpasses strategidage, arbejdsmiljødage, teambuilding og kompetenceudviklingsforløb for både ledere og medarbejdere.

Pris afhænger af deltagerantal, lokation og varighed. Kontakt os gerne, hvis du har en specifik forespørgsel.

Se eksempel på program her

En workshop der styrker fællesskabet

Med ViNaturs workshop, får I mulighed for at øge kreativiteten og fællesskabet i organisationen samtidig med, at den enkelte medarbejder får konkrete redskaber, som kan bruges på både et personligt og professionelt plan til at styrke den mentale sundhed og opnå et bæredygtigt arbejdsliv.

Workshoppen vil bibringe deltagerne nyeste viden om naturens sundhedsfremmende virkninger og inspirerende naturbaserede aktiviteter, der giver medarbejderne konkrete redskaber, som de efterfølgende kan bruge i deres hverdag til at styrke egen trivsel og til at blive bedre til at passe på dem selv og hinanden. En workshop med ViNatur er derfor en langsigtet investering i medarbejdernes mentale sundhed.

Kort om workshoppen

Workshoppen i naturen bringer medarbejderne væk fra deres vante omgivelser, og samværet og aktiviteterne i naturen kan åbne op for et mere ligeværdigt, kreativt og stærkt fællesskab i organisationen. Under workshoppen dykker vi ned i menneskets forbindelse til naturen, og deltagerne præsenteres for de grundlæggende reaktionsmønstre, vi fortsat i dag har med os fra dengang vi levede i og af naturen.

I et evolutionspsykologisk perspektiv får deltagerne således mulighed for på en ny måde at reflektere over deres egen hverdag og håndtering af svære situationer. Derudover vil medarbejderne gennem ophold i naturen over en hel dag med aktiviteter, som styrker forbindelsen til naturen, mærke mere ro, balance og overskud både fysisk og mentalt.

Udbytte af workshoppen

  • Bedre mental sundhed
  • Større fysisk velvære
  • Mere ro og overskud
  • Styrket fællesskab i organisationen
  • Øget kreativitet og innovativ tænkning

    Kontakt os for mere information og ledige datoer.

SEND OS EN BESKED

 

ViNatur
Tinghusgade 43
5700 Svendborg

+45 40 97 20 47

 info@vinatur.dk