fbpx

WORKSHOPS I NATUREN

“ViNatur tog os med ud i naturen, hvor vi skulle arbejde med den spontane opmærksomhed, med formålet at kunne tænke mere innovativt og kreativt. Det gjorde de fantastisk og det var meget lærerigt. Det er bestemt ikke sidste gang, de laver dette med os!”

Jonas Reinholdt Albjerg, Partner,
National Head of Tax Management Consulting

Deloitte Logo

Workshop i naturen

Fællesskabet opstod for første gang, da vi levede i og af naturen. Et stærkt fællesskab var afgørende for vores overlevelse, og tillidsfulde relationer og samarbejde har bragt os der, hvor vi er i dag. I naturen kan vi bedre forstå os selv, som er forudsætningen for en god relation til andre. Fællesskab i naturen kan derfor forløse energi, opbygge større tillid til hinanden og frembringe fælles magiske øjeblikke.

Ved at genskabe kontakten til naturen kan vi nå højere, længere og dybere både individuelt og som organisation, fordi vi er mere os selv i naturen.

 

UDBYTTE

  • Konkrete redskaber til at reducere stress
  • Øget balance i krop og sind
  • Fornyet energi
  • Styrket fællesskab
  • Nye kommunikationsfærdigheder
  • Større personlig afklaring, ro og fokus.
Naturterapi Simon Høegmark Fællesskab natur ViNatur

Metoden bygger på følgende teorier: Biophilia Hypothesis, Psycho-evolutionary Theory (PET), Stress Reduction Theory (SRT), Attentive Restoration Theory (ART), Supportive Environment Theory (SET), Antonio Damasio’s Theory of Consciousness, Embodiment, Eco Psychology, Shinrin-yoku, Perceived Sensory Dimensions (PSD) og Reinventing organizations.

PRAKTISK

Workshoppen faciliteres af to eller flere ViNatur-konsulenter, der har stor erfaring med workshops i al slags vejr, og vi tilpasser altid vores aktiviteter efter årstider, vejr og vind. Der vil være toiletfaciliteter på det pågældende sted og mulighed for læ og varme.

ViNaturs facilitatorer: Simon Høegmark, Allan Frydenrejn Kristensen og Sigurd Hartvig.

Priserne starter fra 1000 DKK ekskl. moms pr. deltager

Varighed: vores workshops i naturen kan tilpasses jeres behov og kan afvikles som enten en halvdags- eller heldagsworkshop.

Kontakt os for at aftale nærmere.

Kontakt for at booke en workshop eller hvis du har spørgsmål

Vi glæder os
til at se jer i
naturen

SEND OS EN BESKED

 

ViNatur

WORK2GETHER
Tinghusgade 43
5700 Svendborg

NOMAD WORKSPACE
Blegdamsvej 6
2200 København N

+45 40 97 20 47

 info@vinatur.dk