fbpx

UDDANNELSE

ViNatur Grunduddannelse

Uddannelsen opkvalificerer fagpersoners kompetencer til at bruge naturen i et kursustilbud, rehabiliteringsprojekter eller forebyggelse til personalegrupper. Du får konkrete redskaber til at anvende naturterapeutiske metoder til sundhedsfremmende arbejde med unge og voksne med fysiske og psykiske helbredsproblemer.

I naturterapien betragtes mennesket som en del af en større helhed og en del af en større cyklus. På uddannelsen arbejder vi med særlige rum og støttemiljøer i naturen og med bevidst at fremme den spontane opmærksom gennem sanseøvelser og narrative meditationer, så der opstår en endnu større helende effekt i mødet med naturen.

På uddannelsen kombineres naturterapi tilgange med konkrete aktiviteter som bålterapi, åndedrætsøvelser, Qigong, lege samt kropsbevidsthedsøvelser. Dette fremmer den fysiske og mentale sundhed, og skaber en flowtilstand, som har en signifikant restituerende virkning på vores psykiske sundhed.

Praktisk

Uddannelsen afvikles i naturskønne omgivelser på sydfyn. Ved tilmelding oplyses navn og område, evt. stilling/funktion og CVR nummer og EAN hvis dette haves.

Pris 14.995 KR

Prisen inkluderer følgende: fuld uddannelse á 6 moduler inkl. kompendium, gear til din tur, overnatning & forplejning.

Datoer for ViNatur uddannelse forår 2021

8.-9. april // 22.-23. april // 6.-7. maj

Mindfulnessbaseret naturterapi

Mindfulness og naturterapeutiske ophold i naturen kan hver for sig hjælpe mennesker til et liv med øget indre ro, mere livsglæde og mindre stress. Når de to tilgange kombineres, forstærkes effekten af begge dele. En mindful praksis stabiliserer sindet, og udvikler evnen til at være nærværende og vise omsorg for sig selv og andre.

Kort om uddannelsen

I samarbejde med psykoterapeut Eva Zelander, forfatter til “Mindfulness i Naturen”, udbyder vi i 2021 en overbygning i mindfulness.

Uddannelsen i mindfulnessbaseret naturterapi er for dig, der har en grundlæggende viden om mindfulness i teori og praksis, som du ønsker at koble med metoder fra naturterapien. Mindfulnessbaseret naturterapi kan anvendes i det sundhedsfremmende arbejde med unge og voksne med psykisk sårbarhed eller fysiske helbredsproblemer.

Praktisk

Uddannelsen afvikles i naturskønne omgivelser på sydfyn. Ved tilmelding oplyses navn og område, evt. stilling/funktion og CVR nummer og EAN hvis dette haves.

Datoer og yderligere info kommer snart…

SEND OS EN BESKED

 

ViNatur
Tinghusgade 43
5700 Svendborg

+45 40 97 20 47

 info@vinatur.dk