fbpx

FOREDRAG

Naturens helbredende kræfter

Med ViNatur og Simon Høegmark

Et foredrag med Simon Høegmark og ViNatur tager jer med på en eventyrlig rejse tilbage til naturens helbredende kræfter. Tilbage til det tidspunkt, hvor mennesket fik sin bevidsthed og sine urinstikter. Det er de samme urkræfter, vi har i dag og de kan stadig hjælpe os til at opnå det gode liv.

ViNaturs foredrag inkluderer altid praktiske øvelser. Alle får konkrete redskaber med hjem, så der kan arbejdes videre med et øget fokus på, hvordan man kan bruge naturen til innovation, nytænkning, stressreduktion og fællesskab.

Hvem er Simon Høegmark og ViNatur?

Med over 1000 foredrag i bagagen er Simon Høegmark udover at være forsker og medstifter af ViNatur en af danmarks stærkeste formidlere. På cv’et står utallige optrædener på landsdækkende tv, endnu flere invitationer som keynote speaker og ikke mindst 18 minutter på den berømte røde cirkelformede måtte, som en af de få danske TED TALKERE.

ViNatur er blandt de førende eksperter inden for koblingen mellem naturen, det bæredygtige arbejdsliv og mental sundhed. Siden 2015 har vi afviklet uddannelses- og kompetenceudviklingsforløb for mere end 3.000 fagprofessionelle fra både kommuner, regioner og private virksomheder.

Deltagernes udbytte:

  • En fælles positiv oplevelse, der styrker sammenholdet
  • En solid indsprøjtning af endorfiner, dopamin og grin
  • Konkrete øvelser og praktiske færdigheder til hverdagen
  • Ny viden om vores fantastiske natur og evolutionære udvikling

Kontakt os for at booke et foredrag

Praktisk

Varigheden på vores foredrag er typisk halvanden til to timer, men kan naturligvis tilpasses jeres behov.

ViNatur har stor erfaring med at tilpasse vores foredrag til eksempelvis strategidage, arbejdsmiljødage, teambuilding og kompetenceudviklingsforløb for både ledere og medarbejdere.

Prisen på vores foredrag afhænger af arrangementets omfang, varighed og lokation. Kontakt os gerne, hvis du har en specifik forespørgsel.

SEND OS EN BESKED

 

ViNatur
Tinghusgade 43
5700 Svendborg

+45 40 97 20 47

 info@vinatur.dk