FOREDRAG

ViNatur har mange års erfaring med foredrag til både små og store virksomheder og organisationer. Et foredrag med ViNatur styrker sammenholdet og motivationen hos medarbejderne, og giver indsigt i og viden om naturens påvirkning på menneskets krop og psyke. 

Varigheden på vores foredrag er typisk halvanden til to timer, men kan naturligvis tilpasses jeres behov. Foredragene kan indgå som en del af vores workshops.

Prisen på vores foredrag afhænger af arrangementets omfang, varighed, foredragsholder og lokation. Kontakt os gerne, hvis du har en specifik forespørgsel.

Kontakt os for at booke et foredrag med ViNatur.

Naturens helbredende kræfter

Simon Høegmark har igennem sin forskning gjort naturens positive påvirkning på mennesket til sit speciale. Foredraget stiller skarpt på menneskets mulighed for at komme i balance med sig selv, når vi tager naturens redskaber i brug.

Læs mere

Hjernen og Naturen

Bliv klogere på hvad hjerneforskning og naturterapi i fællesskab kan bidrage med for at imødegå den voldsomme stressbølge, der har ramt mange vestlige lande de seneste år.

Læs mere

Vildmændene

Et rehabilitetingsforløb for mænd

Foredraget belyser nogle af de konkrete metoder ViNatur har udviklet til rehabiliteringsforløbet i forhold til at bruge naturen som medbehandler til at genskabe balance i krop og sind.

Læs mere

SEND OS EN BESKED

 

ViNatur
Tinghusgade 43
5700 Svendborg

+45 40 97 20 47

 info@vinatur.dk