Skrædder­syet uddannelse

For medarbejdergrupper og fagprofessionelle inden for sundhedsfremme, rehabilitering, stressbehandling, pædagogik, didaktik eller det terapeutiske felt.

Uddannelser og kompetenceudvikling

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan sammensætte et uddannelses- eller kompetenceudviklingsforløb til netop jeres fagområde.

Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Ønsker du, at ViNatur skræddersyer en uddannelse eller kompetenceudviklingsforløb til netop jeres afdeling eller organisation?

Vores forløb tager afsæt i vores NBMC-metode, men kan tilpasses jeres specifikke behov og målgruppe. 

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan sammensætte et uddannelses- eller kompetenceudviklingsforløb til netop jeres fagområde.

Et forløb der skaber faglig og personlig udvikling

Vi arbejder altid ud fra en praksisnær tilgang og har stor erfaring med opkvalificering og kompetenceforløb for forskellige medarbejdergrupper. Med et fokus metode, forankring og implementering, gør vi det tillærte på kompetenceudviklingsforløbet direkte anvendelig i jeres daglige virke efterfølgende.

Vores uddannelser og kompetenceudviklingsforløb giver konkrete redskaber og kompetencer til at bruge naturen aktivt i jeres hverdag og tilpasset jeres målgruppe. 

Deltagerne på vores uddannelsesforløb opnår kompetencer til:

  • At integrere naturterapeutiske tilgange i sundhedsfremmen-de forløb.
  • At arbejde med naturbaserede opmærksomhedsteknikker og meditations- og sanseøvelser.
  • At øge evnen til egenomsorg og selvregulering hos målgruppen ved hjælp af natur- terapeutiske redskaber.
  • At kunne udvælge naturmiljøer ud fra praktisk og teoretisk viden om støttemiljøer.

Vores skræddersyede uddannelsesforløb er målrettet fagpersoner, som arbejder indenfor det pædagogiske, didaktiske eller terapeutiske felt, og som har særlig interesse i at udnytte naturens helende virkning i deres arbejde.

Undervisningen er solidt funderet i de førende teorier indenfor naturbaseret rehabilitering. Uddannelsen understøtter deltagernes faglige kompetencer til at bruge naturen i et kursusforløb, undervisning, pædagogisk arbejde, rehabiliteringsprojekter og tilbud for udsatte borgere.

Om ViNaturs kompetenceudviklingsforløb: