Workshops

- Få indsigt i naturens sundhedsfremmende virkninger og mærk mere overskud, nærvær og fællesskab

Workshops og temadage i naturen
Læs mere her
Workshops og temadage i naturen
Læs mere her
- Skab de bedste forudsætninger for en sund krop og et stærkt sind gennem øget opmærksomhed på dit åndedræt
Læs mere her
ViNaturs tre dages retreat med nærvær i kroppen, fordybelse i åndedrættet og forbundethed mellem vores indre og ydre natur
Læs mere her

Vores workshops og temadage

Vores workshops og temadage tager afsæt i vores evidensbaserede metode og giver jer viden om, hvad der sker kropsligt og mentalt, når vi er aktive, nærværende og sansende i naturen. Naturen er vores naturlige habitat, og vi er genetisk skabt til at leve i tæt samspil med dyr, planter og årstidernes skifte. 

På vores workshops og temadage kommer I til at arbejde aktivt med at komme fra hovedet og ned i kroppen, fremme jeres mentale sundhed samt styrke jeres interne relationer og fællesskabet med hinanden. I naturen kan vi bedre forstå os selv, som er forudsætningen for en god relation til andre. Fællesskab i naturen kan derfor forløse energi, opbygge større tillid til hinanden og frembringe fælles magiske øjeblikke.

Vores workshops og temadage afholdes i naturens mangfoldige rum, hvor væren, sansning og genopladning vil være i fokus. Sammen skaber vi et trygt rum, gode oplevelser og præsenterer konkrete redskaber, som kan være med til at forebygge stress og udbrændthed, håndtere overbelastninger og hjælpe dig til at reagere mere hensigtsmæssigt, når kroppen er i alarmberedskab.

En workshop med ViNatur giver jer:

  • Viden om evolutionspsykologien og menneskets historiske tilknytning til naturen
  • Indsigt i hvilke naturmiljøer, der er særligt helende og restituerende for vores krops og sind
  • Konkrete redskaber til at skærpe vores sanser og opmærksomhed i naturen

Undervisere

En workshop tilpasset jeres behov

Skal vi skræddersy temadag eller workshop til jeres organisation eller medarbejdergruppe?

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan sammensætte en dag, hvor vi sætter fokus på øget trivsel, fællesskab og konkrete måder, man aktivt kan inddrage naturen i arbejdslivet gennem NBMC-metoden. En skræddersyet workshop tager afsæt i jeres situation.

Vi har mange års erfaringer med at facilitere workshops, der sætter fokus på at sikre mental sundhed på arbejdspladsen, stressforebyggelse og øget fællesskab. Deltagerne får nyeste viden om naturens sundhedsfremmende virkninger og inspiration til naturbaserede aktiviteter.

Læs mere og kontakt os her (HVORDAN LAVER MAN EN KNAP HER?)