fbpx

MEDARBEJDERE

Sigurd Hartvig

Sigurd Hartvig

CEO | SENIORKONSULENT

T: +45 40 97 20 47
M: sigurd@vinatur.dk


Sigurd har 16 års erfaring med fysisk og mental træning. Han har været tilknyttet DGI som konsulent, og arbejdet med implementering af sundhedsplatforme hos større danske og internationale virksomheder med fokus på mental sundhed. Tidligere dansk mester i militær femkamp og medudvikler af “Babybandet” en app om babymotorik og -musik. Sigurd er uddannet lærer, personlig træner, fitnessinstruktør, motorikvejleder og åndedrætsterapeut.

Simon Høegmark

Simon Høegmark

CEO | FORSKER

T: +45 60 25 66 66
M: simon@vinatur.dk


Simon er cand.scient. i Idræt & Sundhed og forsker i naturens helbredende kræfter på menneskets krop og psyke i et igangværende ph.d.-projekt på Institut for Psykologi på Syddansk Universitet. Her underviser Simon også i naturvidenskabelig formidling. Derudover er han uddannet naturvejleder og lærer og tidligere formidlingschef på Naturama, hvor han i dag er tilknyttet som konsulent.

Maja Pålsson

Maja Pålsson

UNDERVISER | PSYKOTERAPEUT


Som certificeret psykoterapeut, psykomotorisk terapeut og med en master i psykologi har Maja indgående kendskab til sammenhængen mellem krop og psyke i teori og praksis. Hun har undervist siden 2003 og har de seneste 6 år ledet naturterapeutiske forløb for grupper. Majas tilgang er humanistisk eksistentiel med inddragelse af kropslige øvelser, natur, og kunstterapi.

Udover at undervise på vores kurser og uddannelser har Maja privat praksis i Broby.

Linnea Schytter Andersen

Linnea Schytter Andersen

CCO | PROJEKTUDVIKLER

T: +45 20 46 98 10
M: linnea@vinatur.dk 


Linnea er cand.mag. i Moderne Kultur og har stor erfaring med kreativ formidling og branding hos både store og små organisationer. Kommunikation og projektudvikling er hendes spidskompetencer, og står for blandt andet ViNaturs pressemateriale, digitale medier og koordinering af uddannelser, kurser og arrangementer.

Allan Frydenrejn Kristensen

Allan Frydenrejn Kristensen

KONSULENT | FOREDRAGSHOLDER

T: +45 51 34 24 34
M: allan@vinatur.dk


Allan har 15 års erfaring med ledelse, forretningsudvikling og procesoptimering og en stor faglig og personlig indsigt i, hvordan menneskets psyke bevidst og ubevidst kan påvirkes i den moderne verden. Drevet af at inspirere og åbne vores øjne for naturens stressreducerende effekter, holder han foredrag om, hvordan vi kan styrke vores mentale sundhed og øge vores livskvalitet.

Derudover har Allan en stor passion for friluftsliv, og med adskillige praktiske færdigheder inden for alt lige fra vandring til fiskeri, har han fingeren på pulsen, når det kommer til at inddrage naturens positive effekter i hverdagens hamsterhjul.

SEND OS EN BESKED

 

ViNatur
Tinghusgade 43
5700 Svendborg

+45 40 97 20 47

 info@vinatur.dk