fbpx

MEDARBEJDERE

Sigurd Hartvig

Sigurd Hartvig

STIFTER | ADM. DIREKTØR

T: +45 40 97 20 47
M: sigurd@vinatur.dk


Sigurd har de sidste 20 år arbejdet med fysisk og mental sundhed og menneskets relation til naturen, og har været tilknyttet flere af landets største virksomheder som sundhedskonsulent. Uddannet lærer, personlig træner, motorikvejleder og åndedrætsterapeut, en del af ViNaturs faste undervisningsteam og administrerende direktør. 

Simon Høegmark

Simon Høegmark

STIFTER | FORSKER

T: +45 60 25 66 66
M: simon@vinatur.dk


Simon forsker  i naturens helbredende kræfter på menneskets krop og psyke i et ph.d.-projekt på Psykologisk Institut på Syddansk Universitet. Derudover har han en baggrund som naturvejleder og lærer, hvor han de sidste 20 år har undervist alt lige fra studerende til topledere.  Simon er en del af ViNaturs faste undervisningsteam.

Maja Pålsson

Maja Pålsson

SENIORKONSULENT | PSYKOTERAPEUT


Som certificeret psykoterapeut, psykomotorisk terapeut og med en master i psykologi har Maja indgående kendskab til sammenhængen mellem krop og psyke i teori og praksis. Hun har undervist siden 2003 og har de seneste 6 år ledet naturterapeutiske forløb for grupper. Majas tilgang er humanistisk eksistentiel med inddragelse af kropslige øvelser, natur, og kunstterapi.

Udover at undervise på vores kurser og uddannelser har Maja privat praksis i Broby.

Linnea Schytter Andersen

Linnea Schytter Andersen

KOMMUNIKATIONSANSVARLIG | PROJEKTUDVIKLER

T: +45 20 46 98 10
M: linnea@vinatur.dk 


Linnea er cand.mag. i Moderne Kultur og har stor erfaring med kreativ formidling, projektledelse, koordinering og tilrettelæggelse af forløb for både mindre og større organisationer og virksomheder. Kommunikation og projektudvikling er hendes spidskompetencer, og står for blandt andet ViNaturs pressemateriale, digitale medier og koordinering af uddannelser, kurser og kompetenceudviklingsforløb.

Allan Frydenrejn Kristensen

Allan Frydenrejn Kristensen

PARTNER | FORRETNINGSUDVIKLING

 T: +45 51 34 24 34
M: allan@vinatur.dk


Allan Frydenrejn Kristensen har en stor indsigt i forholdet mellem naturen og menneskets psyke og har de sidste 15 år arbejdet med og undervist i ledelse, adfærd og personlig udvikling.

Allan har vandret over 800 km på den franske Camino de Santiago og har mærket på egen krop, hvad en genskabt kontakt til naturen betyder for os mennesker og vores livskvalitet.
Han brænder for at inspirere og åbne vores øjne for alle disse positive effekter, og hvordan vi kan navigerer og håndterer den moderne verdens kompleksitet.

Hans helt store passion er outdoor og friluftslivet, hvor han særligt bruger vandring til at komme i kontakt med det essentielle i livet.

 

SEND OS EN BESKED

 

ViNatur

WORK2GETHER
Tinghusgade 43
5700 Svendborg

NOMAD WORKSPACE
Blegdamsvej 6
2200 København N

+45 40 97 20 47

 info@vinatur.dk