Medarbejdere hos ViNatur

Sigurd Hartvig

Stifter | Adm. direktør

sigurd@vinatur.dk

+45 40 97 20 47

Sigurd har de sidste 20 år arbejdet med fysisk og mental sundhed og menneskets relation til naturen, uddannet lærer, personlig træner, motorikvejleder og åndedrætsterapeut. 

Maja Pålsson

Seniorkonsulent | Psykoterapeut

Som certificeret psykoterapeut, psykomotorisk terapeut og med en master i psykologi har Maja indgående kendskab til sammenhængen mellem krop og psyke i teori og praksis. Hun har undervist siden 2003 og har de seneste 7 år ledet naturterapeutiske forløb for grupper.

Linnea Schytter Andersen

Kommunikationsansvarlig | Projektudvikling

linnea@vinatur.dk

Linnea er ansvarlig for kommunikation samt projektudvikling og koordinering af uddannelser, kurser, kompetenceudviklingsforløb og planlægning af events og arrangementer.

 

Simon Høegmark

simon@vinatur.dk

+45 60 25 66 66

Simon forsker i naturens helbredende kræfter i et ph.d.-projekt på Institut for Psykologi på Syddansk Universitet.  Derudover har han en baggrund som naturvejleder og lærer, hvor han de sidste 20 år har undervist alt lige fra studerende til topledere. 

Jane Sørensen

Projektledelse | kommunikation

jane@vinatur.dk

+45 51 94 50 61

Jane er ansvarlig for kommunikation, tilrettelæggelse af kurser og forløb samt koordination af projekter i samarbejde med offentlige organisationer og private virksomheder.

Sådan kan vi hjælpe dig

Metoder til at bruge naturen og kroppen som medbehandler.
Se uddannelser
Brug naturen aktivt til at styrke trivsel og fremme innovative og kreative processer.
Se workshops
Den nyeste viden om naturens påvirkning på mennesket.
Se foredrag