fbpx

MEDARBEJDERE

Sigurd Hartvig

Sigurd Hartvig

STIFTER | ADM. DIREKTØR

T: +45 40 97 20 47
M: sigurd@vinatur.dk


Sigurd har de sidste 20 år arbejdet med fysisk og mental sundhed og menneskets relation til naturen, og har været tilknyttet flere af landets største virksomheder som sundhedskonsulent. Uddannet lærer, personlig træner, motorikvejleder og åndedrætsterapeut, en del af ViNaturs faste undervisningsteam og administrerende direktør. 

Simon Høegmark

Simon Høegmark

STIFTER | FORSKER

T: +45 60 25 66 66
M: simon@vinatur.dk


Simon er cand.scient. i Idræt & Sundhed, naturvejleder og lærer og forsker i naturens helbredende kræfter på menneskets krop og psyke i et igangværende ph.d.-projekt på Institut for Psykologi på Syddansk Universitet. Simon er en del af ViNaturs faste undervisningsteam. 

Maja Pålsson

Maja Pålsson

SENIORKONSULENT | PSYKOTERAPEUT


Som certificeret psykoterapeut, psykomotorisk terapeut og med en master i psykologi har Maja indgående kendskab til sammenhængen mellem krop og psyke i teori og praksis. Hun har undervist siden 2003 og har de seneste 6 år ledet naturterapeutiske forløb for grupper. Majas tilgang er humanistisk eksistentiel med inddragelse af kropslige øvelser, natur, og kunstterapi.

Udover at undervise på vores kurser og uddannelser har Maja privat praksis i Broby.

Linnea Schytter Andersen

Linnea Schytter Andersen

KOMMUNIKATIONSANSVARLIG | PROJEKTUDVIKLER

T: +45 20 46 98 10
M: linnea@vinatur.dk 


Linnea er cand.mag. i Moderne Kultur og har stor erfaring med kreativ formidling og branding hos både store og små organisationer. Kommunikation og projektudvikling er hendes spidskompetencer, og står for blandt andet ViNaturs pressemateriale, digitale medier og koordinering af uddannelser, kurser og arrangementer.

Allan Frydenrejn Kristensen

Allan Frydenrejn Kristensen

PARTNER | FORRETNINGSUDVIKLING

T: +45 51 34 24 34
M: allan@vinatur.dk


Allan har de sidste 15 år arbejdet med forretningsudvikling, ledelse og procesoptimeringer. Hans helt store passion er outdoor og friluftslivet, hvor han særligt bruger vandring til at komme i kontakt med det essentielle i livet.  Allan har en stor personlig indsigt og interesse i forholdet mellem natur og menneskets krop og  psyke og brænder for at inspirere og åbne vores øjne for naturens mange positive effekter, og hvordan vi kan implementere det i hverdagens hamsterhjul.

SEND OS EN BESKED

 

ViNatur

WORK2GETHER
Tinghusgade 43
5700 Svendborg

NOMAD WORKSPACE
Blegdamsvej 6
2200 København N

+45 40 97 20 47

 info@vinatur.dk